З днем народження, Попелюшко: як зірки привітали Нелю Шовкопляс з днем народження

Неля Шовкопляс
Нещодавно свій день народження святкувала найпозитивніша телеведуча ранкової програми «Сніданок з 1+1», волонтерка проєкту «Здійсни мрію» і мама двійнят – Матвія та Тимофія, Неля Шовкопляс. Зірці виповнилося 34 роки.

«Принцеса», «Попелюшка», «мрійниця», «красуня», «наше сонечко», «лапуля» — так називають Нелю Шовкопляс телеглядачі. Вони полюбили ведучу за її щирість та доброзичливість, природність. Часто порівнюють історію зірки та її жіночний зовнішній вигляд, щиру посмішку з історією казкової принцеси — Попелюшки. Неля, як і Попелюшка, дуже працелюбна, добра та завжди робить все для, щоб здійснити свої мрії.

Читайте также

В небо на вертолете: Алла Мазур показала, как проводит время с сыном

В небо на вертолете: Алла Мазур показала, как проводит время с сыном

Наталья Мосейчук — о своей свадьбе: «Мы просто ехали мимо загса — зашли и расписались»

Наталья Мосейчук — о своей свадьбе: «Мы просто ехали мимо загса — зашли и расписались»

Колеги підготували сюрприз Нелі під час прямого ефіру. Телепара Нелі — Єгор Гордєєв — першим привітав її красивим букетом квітів. А далі був великий сюрприз. Після рекламної паузи Єгор та Неля постали перед глядачами у національних індійських костюмах та продовжили проводити ефір «Сніданку». «Єгор обіцяв вам розповісти, чому він і я в такому вбранні. О, Боже мій», — захоплено сказала Неля, коли побачила колегу з сюрпризом в руках.

Єгор виніс Нелі незвичайний торт для справжньої принцеси. На фотографії зображена телеведуча в блакитному вбранні, а сам торт — продовження неймовірної сукні прикрашеної перлами. Легкий ніжний торт з йогуртово-малиновою начинкою підготували спеціально до дня народження телезірки.

Неля Шовкопляс

А ще телеведучій зробили подарунок про який вона мріяла — сертифікат на курс арттерапії — малювання емоцій. Неля уже 2 роки займається психосоматикою, має перші сертифікати з проходження авторитетних курсів практичної психосоматики. Вона завжди прагне відкривати для себе щось нове — нещодавно спробувала стояти на цвяхах і їй дуже сподобалось. Зірка неодноразово говорила, що постійно хоче спробувати нові незвичні терапії пов’язані з психологією, наприклад, арттерапію.

«Кілька тижнів тому я вперше побачила цей курс в інстаграмі. Мені завжди подобається все, що пов’язане з психологією, психосоматикою, емоціями, самовираженням і я зрозуміла — настане час і я спробую. Сформувала запит, відправила його у Всесвіт і відпустила! І мрія здійснилася за допомогою моїх колег», — прокоментувала Неля.

До речі, саме в той день, коли народилася Неля, Індія святкує національне свято, яке відзначають з дня прийняття Конституції, і їм дуже пишаються в країні. До такої події четверо ведучих Сніданок з 1+1 — Єгор Гордєєв, Неля Шовкопляс, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін — одягнені в національні костюми (дівчата в сарі, а чоловіки в шервані) підготували зарядку за мотивами танців Боллівуду, яку допомогла провести фітнес-тренерка Ксенія Литвинова.

«Ось так у нас вийшла костюмована вечірка після ефіру», — поділився своїм враженням Руслан Сенічкін. Уся команда Сніданку — ведучі, стилісти, візажисти, оператори, режисери, редактори, адміністратори та телеведучий ТСН Святослав Гринчук — зібралися, щоб привітати колегу та відсвяткувати день народження тортом для справжньої принцеси.

«Коли дивлюся на цей чарівний торт принцеси, я фіксую кілька хороших думок і мрій в голові. Я хочу своїм прикладом показати, що не треба сидіти і чекати принца, який приїде на білому коні та подарує чарівну туфельку, а навпаки, що можна з будь-якого рівня досягти того, чого бажаєш, якщо докласти зусиль», — додала Неля.

Неля Шовкопляс

Фото: прес-служба

Памела Андерсон
Предыдущий материал

Тайная свадьба: 53-летняя Памела Андерсон вышла замуж в шестой раз

День рождения Екатерины Кухар
Следующий материал

Муж устроил вечеринку для Екатерины Кухар: Полякова, Подкопаева, Могилевская поздравили балерину

Новости партнеров